Εταιρεία LMeco​

Η ανακύκλωση για την LMeco και τους ανθρώπους της είναι τρόπος ζωής για ένα καλύτερο αύριο!

Ποιοί είμαστε

Η LMeco ιδρύθηκε από τους κυρίους Λάμπρο Πουρδαλά και Τσιγγενέ Θωμά το 2019 στην Καρδίτσα. Είναι η μοναδική εταιρία που επεξεργάζεται και ανακυκλώνει 100 % όλα τα δοχεία υγρών τροφίμων. Συνεργάζεται με όλα τα Κέντρα Διαλογής της Ελλάδος και με τις βιομηχανίες, καθώς είναι αδειοτημένη να παραλαμβάνει τα δοχεία υγρών τροφίμων που συλλέγονται για ανακύκλωση. 

Τι προσφέρουμε

Μέσα από την διαδικασία της ανακύκλωσης, πρέπει να τονίσουμε ότι η LMeco πραγματοποιεί κάτι εξαιρετικό και καινοτόμο. Η εταιρεία έχει την δύναμη να παράγει και να κατασκευάζει ανακυκλώσιμα προϊόντα, όπως είναι οι πλάκες ευθείας από αλουμίνιο και πλαστικό, καθώς και αυλακωτά είδη, τύπου τσίγκου για τον κατασκευαστικό τομέα μέσα από την παραγωγική διαδικασία.

Τι είναι η ανακύκλωση για εμάς;

Η ανακύκλωση για την LMeco δεν σημαίνει συλλογή και διαλογή ανακυκλώσιμων υλικών, αλλά μετατροπή αυτών σε πρώτη ύλη , που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς της παραγωγής (κατασκευαστικό, βιομηχανία, χαρτοβιομηχανία κ.λπ).

Τα υλικά πέρα από πρωτοποριακά είναι και 100% οικολογικά, χωρίς χημικά συστατικά για την ομογενοποίηση τους παρά μόνο με ανακυκλώσιμα υλικά. Είναι προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Είναι προϊόντα που αντέχουν στον χρόνο και στις κλιματολογικές συνθήκες.

Καινοτομία

Η εταιρία διαθέτει αυτήν την στιγμή δύο γραμμές παραγωγής, οι οποίες είναι μοναδικές στον κόσμο για την δημιουργία πρώτης ύλης από την επεξεργασία των ανακυκλώσιμων υλικών, με πρώτο μέλημα της να είναι η εξαιρετική ποιότητα και καθαρότητα των προϊόντων για τη βιομηχανία.

Πρωτοποριακή μέθοδος ανακύκλωσης

Πλαστικά και μέταλλα

Η LMeco να σημειώσουμε ότι ανακυκλώνει όλα τα πολυστρωματικά. Τα υπόλοιπα υλικά είναι τα πλαστικά και τα μέταλλα.(π.χ δοχεία υγρών τροφίμων, κάλυκες κυνηγετικού όπλου, χαρτί και διαφορά πλαστικά).

Χαρτί

Το χαρτί που δημιουργείτε μετά από την επεξεργασία τον πολυστρωματικών δοχείων υγρών τροφίμων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη για την παραγωγή νέων χάρτινων προϊόντων, όπως χαρτιά εκτυπώσεων, χάρτινες σακούλες, χαρτιά επένδυσης για κουτιά γκοφρέ, χαρτόκουτα, χαρτί για προμήθειες γραφείου. Πρόκειται για καλής ποιότητας ίνας.

Απόβλητα

Η διαδικασία αυτή και το αποτέλεσμα της βοηθάει να μειωθεί το ποσοστό των αποβλήτων που καταλήγουν στους χώρους υγειονομικής ταφής, συμβάλει στην ανάπτυξη νέων προϊόντων στην αγορά καθώς και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.